Täna algas riist- ja tarkvara ehitamise üritus TehnoHack

24.-26. oktoobril toimub TTÜ Mektory majas selle sügise suurim riist- ja tarkvara ehitamise üritus Tehnohack, kus uudsete ideede autorid kohtuvad riistvara- ja tarkvarainseneride ning ärinõustajatega. 12. oktoobriks oli esitatud üle 45 idee, millest said Skeemipesa ehitamistoetuse 25.

Ideede hulgast leiab nutika jooksuraja, ESTCube-1 satelliidi maajaamade võrgustiku, lõngast niidi tegemise masina, nutilinnumaja, muusika taktis vilkuvate juhtmetega kõrvaklapid ja palju muud.

Skeemipesa toob üritusele mentorid, kes aitavad seadmete ehitamisele kaasa nii nõu kui ka jõuga. Mektory keskus pakub ehitajatele oma kaasaegset seadmeparki – 3D printereid, freespinke, joote- ja mõõteseadmeid, nutiseadmeid, arvuteid.

Võistluse þüriist leiab Ajujahi korraldajad, Teaduspark Tehnopoli Startup Inkubaatori ja Prototroni esindajad. Hästi teostatud nutikaimatel ideedel on võimalus otse pääseda Ajujahi top 40 väljavalitu sekka, saada Teaduspark Tehnopoli Startup Inkubaatorilt kolmekuuline Startup Akadeemia koolitusprogramm koos töölaua kasutusõigusega koostöötamiskeskuses või saada otse 20 väljavalitu hulka järgmises Prototroni voorus. Hobiprojekti ehitajatele on mitmeid väiksemaid auhindu.

MTÜ Skeemipesa pakub riist- ja tarkvara arendustöid idufirmadele ning korraldab tehnikaharidust populariseerivaid töötubasid ning üritusi.

Osale arutelus

  • Merlin Mägi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara