Eesti jagab küberturvalisuse parimaid praktikaid

4. - 5. novembril toimuval küberturvalisuse seminaril jagavad Eesti ja Euroopa Liidu eksperdid ning poliitikaplaneerijad idapartnerlusriikide esindajatega küberturbe parimaid praktikaid.

Seminari avanud kaitseministeeriumi asekantsleri Taimar Peterkopi sonul on küberjulgeolek muutunud iga riigi ja järjest enam iga kodaniku igapäevaelu endastmoistetavaks osaks. "Seda kinnitas ka Eestis kevadel läbi viidud Saar Polli uuring, kus esimest korda pidasid vastanud just küberrünnakute ohtu koige suuremaks,“ märkis ta.

Seminaril esineva Välisministeeriumi asekantsleri Marina Kaljuranna sonul on väga oluline, et Eestile tähtsates ELi idapartnerluse riikides oleks küberturvalisus tagatud. "Küberjulgeolek on oluline element ka idapartnerite integratsiooniprotsessis Euroopa Liiduga," lisas ta.

Seminari korraldavad Eesti Idapartnerluse Keskus (EIPK), E-riigi Akadeemia ja Euroopa Komisjon. Tegemist on kümnenda idapartnerluse keskuse poolt korraldatava avaliku halduse reformi seminariga, kus osalevad esindajad koigist kuuest idapartnerluse sihtriigist - Armeeniast, Aserbaidžaanist, Gruusiast, Moldovast, Ukrainast ja Valgevenest. Üritus on jätkuks eelmise aasta oktoobris toimunud idapartnerlusriikidele moeldud seminarile "Avatud valitsemine ja andmekaitse” ning samateemalisele uuringule .

Küberturvalisuse teemal toimub ka ITuudiste järgmine seminar "Parimad praktikad: Küberturvalisuse väljakutsed ja võimalused". Loe lähemalt siit.

Osale arutelus

  • Merlin Mägi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO IS LOOKING FOR A SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

DERIVCO is looking for a TEST AUTOMATION TEAM LEAD

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

DERIVCO IS LOOKING FOR A JAVASCRIPT DEVELOPER (MID-LEVEL)

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

Teabevara