500 000 eurose investeeringu võitis Enbrite.ly 

IT-konverentsi Slush raames toimuva Slush 100 pitch`imise võistluse võitis Ungari päritolu iduettevõte Enbrite.ly, keda pärjati 500 000 eurose investeeringuga. Summa panid välja Soome äriinglite võrgustik FiBAN ja Evli pank.

Enbrite.ly sai enneolematu poole miljoni suuruse investeeringu omanikuks. Esialgu oli summa 250 000 eurot, kuid viimasel hetkel otsustati see kahekordistada. Üks þüriiliikmetest märkis, et see on läbi aegade suurim pitch`imise eest välja pandud investeering.

Enbrite.ly asutaja Gergö Varga oli võidust lummatud. „See on kõige aukartustäratavam kogemus minu elus. Oleme Soomes olnud kuu aega ja see kõik juhtus selle ajaga! Aitäh! See on äge, Slush on äge, Soome on äge,“ rõõmustas Varga.

Þürii sõnul tõi Enbrite.ly`le võidu veenev pitch, töötav ärimudel ning teadlikkus turu olukorrast.

Enbrite.ly on Ungari päritoluga idufirma, mille eesmärk on muuta online liikluse allikad võimalikult läbipaistvaks. See võimaldab klientidel parendada ja optimeerida enda online turundustegevused big data ja prognoosiva analüüsi kasutamise abil.
„Internetis kümnest klikist kolm on tehtud mitte inimeste, vaid nii-öelda robotvõrgustike ehk botnet`ide poolt. Meie tuvastame, kes on tegelikud inimesed ja muudame online liikluse läbipaistvaks,“ sõnas Varga oma kõnes. 

Slush 100 finaali jõudis kokku neli idufirmat. Investeeringu nimel võistles veel USAs Silicon Valleys tegutsev Codementor, mis pakub teenust tarkvaraarendajate abistamiseks, soomlaste loodud CosmEthics, mis teeb arusaadavaks kosmeetikatoodete koostisained ja samuti Soomes asutatud OriginalRePack, mis pakub veebikaupmeestele säästlikku pakendamise süsteemi.

Osale arutelus

  • Merlin Mägi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara