itSMF Estonia konverents toob IT-valdkonna tipud Tallinnasse

2. detsembril toimub Swissotel Tallinnas itSMF Estonia järjekorras üheksas IT teenusehalduse-alane aastakonverents, mis sel korral toob Eestisse IT-valdkonna suurnimed Kevin Behri ja Adrian Cockcrofti.

Konverents jätkab traditsiooni  tutvustada Eesti IT-spetsialistidele värskemaid mõttesuundasid ja praktilisi lahendusi IT teenusehalduses (ITSM) ja seotud valdkondades, milleks sel aastal on pilveteenused ja DevOps. Läbivaks teemaks selleaastastes ettekannetes on kliendikesksus - kuidas ehitada üles ja hallata IT teenuseid just kliendi vajadusi ja harjumusi arvesse võttes ning kuidas mõõta teenuste kvaliteeti kliendi vaatest. Juba mitmendat aastat on itSMF Estonia konverents ühtlasi Eesti spetsialistidele võimalus jagada kogemusi lähiriikide kolleegidega nii era- kui avalikust sektorist.

Kevin Behr, üks raamatu The Phoenix Project autoritest ja rahvusvaheliselt hinnatud spetsialist Lean-filosoofia, Agile-metoodikate ja DevOps valdkonnas, esitleb praktilist lähenemist edukatele organisatsioonilistele muudatustele ning kummutab mitmeid DevOps müüte, mis takistavad ettevõtetel sellest filosoofiast kasu lõigata.
Adrian Cockcroft, pilvetehnoloogias maailma tipptegijate hulka kuuluva Netflix-i endine Cloud Architect, kes nüüd Battery Ventures nõuniku ametis, räägib oma kogemustest Netflixis ja jagab praktilisi näpunäiteid, kuidas õpitut erineva profiiliga IT-ettevõtetes ning ettevõtete IT-osakondades rakendada.

Kokku 11 ettekannet käsitlevad veel organisatsiooni kultuuri ja muudatustele vastupanu küsimusi, tarkvara valiku ning juurutamise edutegureid, kliendipõhiste teenuste põhimõtteid ning e-teenuste portfelli haldamist.
Päev varem, 1. detsembril viiakse läbi viis meistriklassi, millest enamik toimuvad esimest korda Euroopas.
Loe lähemalt siit.

Osale arutelus

  • Merlin Mägi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara