TransferWise õpetab tudengeid murrangulisi tooteid looma 

Sel nädalavahetusel toimus TransferWise’i Tallinna kontoris arenduspäev, et anda andekatele tudengitele praktilisi kogemusi revolutsiooniliste toodete loomise vallas.

“Tahame ühest küljest tänaste andekate tudengitega varakult suhteid luua, teisalt aga pakkuda neile võimalust TransferWise’i töötajate juhendamisel praktiliselt tootearenduse protsessi kogeda. Noored saavad meie juures tarkvara prototüübi kallal töötades suhelda igapäevaselt maailma parima toote poole püüdlevate inimestega ning õpivad varakult klientide vajadusi arvesse võtma,” selgitas TransferWise’i arendusvedur Alvar Lumberg.

TransferWise plaanib kolme taolist üritust, et teadmised noortel kinnistuks ja et saaks välja selgitada parimad meeskonnad: “Iga ürituse võitjatiim saab innustavad auhinnad. Kogu sarja võitnud tiimi viime Londoni tehnoloogiakonverentsile Future Of Web Design ning kutsume nad kohtuma ettevõtte asutajate Taavet Hinrikuse ja Kristo Käärmanniga meie Londoni kontorisse. Lisaks avaneb parimatele võimalus TransferWise’i tööle tulla,” rääkis Lumberg.

Lumbergi sõnul pole oluline, et osaleja oleks tingimata reaalteaduste või majandustudeng. “Pigem ootame osalema inimesi, kellel oleks maailmaparandaja pisik,” lisas ta.

TransferWise on rahvusvahelist maksete ja valuutavahetuse teenust pakkuv Eesti päritolu idufirma.
Rohkem infot arenduspäevade kohta saab lugeda siit.

Osale arutelus

  • Merlin Mägi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara