Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 10. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiit Paananen liitub Läti droonitootjaga

Skype Eesti endine juht Tiit Paananen asub Lätis ja USAs tegutsevas ettevõttes UAV Factory tegevjuhi kohale ja tema abil loodab ettevõte järgmisel aastal kiirelt kasvada.

UAV Factory teatas oma Facebooki lehel, et Paananen aitab ettevõtte toodetel laieneda uutele turgudele ning panustab firma kasvu järgmisel aastal, mil UAV Factoryst saab juhtiv ettevõte oma valdkonnas.

Paananen märkis, et UAV Factory varasemad saavutused asutaja Konstantins Popiksi käe all annavad ettevõttele hea positsiooni, et tulevikus drooniturul silma paista. "Pärast suurepärast teekonda Skype'is viimase kaheksa aasta jooksul tahtsin osaleda järgmises globaalses eduloos ja ma olen otsustanud UAV Factory selleks teha," sõnas Paananen.

UAV Factory asutati 2009. aastal. Ettevõtte lennumasina Penguin B UAV käes on ka maailmarekord - 54 tundi ja 27 minutit katkematut lendu.

Autor: Äripäev .

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755