Registripidajad suurendasid oluliselt hallatavate .ee domeenide hulka

Eesti üks .ee domeeni registripidajatest Veebimajutus.ee kasvatas 2014. aastal hallatavate domeenide hulka enam kui 3200 võrra ning haldab tänase seisuga kokku pea 12 000 .ee domeeni. Kokku kasvas Eestis registreeritud .ee domeenide hulk 2014. aastal 9%.

Eesti Interneti Sihtasutuse novembris läbiviidud uuringust selgus, et .ee domeeni haldajatest 94% on registripidaja klienditeenindusega rahul või väga rahul ning valdaval osal halduskontaktidest ei ole registripidajaga probleeme esinenud. Küsitletute hinnangul on olulisimaks kriteeriumiks registripidaja valikul teenuste kasutusmugavus ja hind.

Tänase seisuga teenindab Veebimajutus.ee 11 450 .ee domeeni (aastane kasv 3200) ja tuhandeid rahvusvahelisi tipptaseme domeene. Kokku kasvas Eestis registreeritud .ee domeenide hulk 2014. aastal 9%.

Veebimajutus.ee juhi Margus Merilai sõnul on ettevõtte eesmärk saavutada liidripositsioon Eesti turul. „Oleme võtnud kindlaks eesmärgiks kasvada suurimaks registripidajaks Eestis. Eesti Interneti SA kavatseb domeenide hinda langetada järgmisel aastal, meie tegime seda juba täna – meil on olnud edukas aasta ja soovime klientidele vastu tulla,“ räägib Merilai.

Veebimajutus.ee on tegutsenud 15 aastat domeenide registripidajana ja serveriteenuste pakkujana. Veebimajutusteenuseid ja domeenide haldamist pakutakse enam kui 15 000 kliendile.

Osale arutelus

  • Merlin Mägi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Elisa Santa Monica otsib NOC SPETSIALISTI

Manpower OÜ

31. märts 2018

Derivco is looking for a PRODUCTION DESIGNER

Derivco Estonia OÜ

06. aprill 2018

Derivco is looking for a ERLANG/ELIXIR DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

27. märts 2018

Arvamused

Teabevara