Autor: Merlin Mägi • 15. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merit Tarkvara: mõned kasutasid olukorda ära, meie mitte

1000-euroste arvete deklareerimiseks vajalikud täiendused tähendavad lisatööd ja -kulu, kuid Merit Tarkvara nende eest raha ei küsi.

„Tarkvara täienduste eest maksatava raha vaatepunktist on kahte liiki tarkvarafirmasid. Mõned kasutasid ilmselgelt olukorda ära ühekordse tulu teenimiseks ja küsisid täienduste eest raha. Teine osa firmasid, sealhulgas ka Merit Tarkvara, täienduste eest raha ei küsi. Merit Aktiva kasutajad saavad alati kõik täiendused automaatselt ja tasuta. See kehtib isegi tasuta pakettide kohta“, kommenteeris Kert.

Kert toonitas, et praeguse muutuse puhul on registrinumbrite sisestamine eelkõige ühekordne lisatöö, milleks Merit Aktiva ja ilmselt ka paljud teised tarkvarad leidsid suuremas osas registrinumbrid automaatselt, aga mõnede ettevõtet puhul oli siiski vaja käsitsi sekkuda.

„Ma usun, et enamuse heade tarkvarade puhul on töömahu suurenemine marginaalne. Aga tõesti, palju sõltub siin konkreetsest tarkvarast ja selle võimalusest/automatiseeritusest“, lisas Kert.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755