Autor: Merlin Mägi • 15. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nortal algatas IT-analüütikutele suunatud üritustesarja

22. jaanuaril toimub juba teine Nortali korraldatud IT-analüütikute hommik, mille eesmärgiks on tõsta Eesti analüütikute töö kvaliteeti ja motivatsiooni.

Ürituse ühe idee autori, Nortali vanemsüsteemianalüütiku Õnne Kivinurme sõnul korraldatakse Eestis mitmeid konverentse, töötubasid ja üritusi programmeerijatele ja ka testijatele, kuid IT-analüütikutele suunatud professionaalsete kogemuste jagamiseks mõeldud üritusi praktiliselt pole. “Analüütikute hommikut planeerides julgesime esialgu mõelda 50 inimese n-ö punti saamisest. Kui registreerimise avasime selgus üsna pea, et huvilisi on ligi 200. Ruumi mahutavuse tõttu tõmbasime osalejate ringi esimesel korral 160 peale ja 30 inimest jäi sisuliselt ukse taha. Nii emotsionaalselt kui professionaalselt on see juba täna väga tasuv ettevõtmine olnud, sest analüütikute hommiku näol oleme loonud täiesti uue ja ettevõtete piire ületava kogukonna, kus saame mõtteid, teadmisi ja väga prakatilisi kogemusi vahetada,” lisas Kivinurm.

22. jaanuaril toimuval analüütikute hommikul räägivad analüütiku tööga seonduvast Meelis Lang Helmesest, Natalia Agafonova Nortalist, Tatjana Mihnovitš Transferwise’ist ja Tarvet Imala MYJAR’st. Üritus võetakse kokku paneeldiskussiooniga.

Analüütikute hommiku üritustesari on avatud kõigile ja koondab kõiki IT-analüüsiga seotud professionaale sõltumata ettevõttest, mis omakorda võimaldab vähendada iga ettevõtte kulusid, tellides ühiselt sertifitseerimisi ja koolitusi. Hetkel on analüütikute hommikule registreerunud 249 inimest, kellest üle 50% moodustavad naised.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755