Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 15. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SimplBooks: meie klientidel lisatasu seoses 1000-euroste arvetega ei lisandunud

Väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele raamatupidamistarkvara pakkuv SimplBooks OÜ tegevjuht Jaanus Reismaa ütles ituudistele, et nende pakutava tarkvara puhul mingit lisatasu seoses 1000 euroste arvete deklareerimisega klientidele ei lisandunud ega lisandu ka tulevikus.

„Erinevalt artiklis toodud näidetest pakume meie tarkvara kui teenust ehk tarkvara välja osta ei saa ja kliendid maksavad igakuiselt tarkvara eest nö renti. SimplBooks on täielikult veebipõhine. Siit tulenevalt on üheks põhilisemaks plussiks võimalus tarkvara pidevalt ja kerge vaevaga ajakohasena hoida kõigil klientidel,” kommenteeris Reismaa.

Ta toonitas ka, et SimplBooks on mõeldud väikestele või keskmise suurusega ettevõtetele ning nad püüavad tarkvara võimalikult lihtsana hoida. „Meil ei ole erilahendusi igat tüüpi ettevõtete eriolukordade jaoks. See tähendab lihtsalt seda, et osad tehingud tuleb nö käsitsi kannetena teha. Kokkuvõttes ei ole artiklis mainitud tarkvarad ja SimplBooks päris üks ühele võrreldavad ja nagu ikka tuleb tarkvara valida vastavalt ettevõtte vajadustele,” selgitas Reismaa.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755