Autor: Merlin Mägi • 3. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äri edendamiseks tuleb rakendada IT innovatsiooni

Knowit Estonia korraldab 18.veebruaril IT innovatsiooni teemalise lõunaseminari “Knowit on Innovation”, kus Rootsi äriinnovatsiooni spetsialistid Johan Sköld ja Henrik Berglund räägivad, kuidas rakendada IT innovatsiooni enda äri edendamiseks.

„IT-s ja äris kehtib evolutsiooniteooria – ellu jäävad kõige kohanemisvõimelisemad!“ ütleb Johan Sköld rõhutades innovatsiooni vajalikkust. Tänane muutlik ja väljakutsuv majanduskliima ongi suunanud ettevõtjad senisest enam innovatsioonile mõtlema. IT mitte ainult ei teosta äri otsuseid, vaid avab uusi võimalusi, turge ja ärisuundi, mistõttu oodatakse põhjendatult järjest rohkem, et ettevõtte IT valdkond ja –juht oleksid innovaatoriks.

Seminar annab ülevaate teaduslike ja praktiliste uurimustööde tulemustest, selgitades ja analüüsides, kuidas innovatsioon mõjutab juhi tööd muutunud globaalsel ärimaastikul, millega tuleks arvestada ja mida teha, et olla edukas. Seminarilt saab vastuse küsimusele, kuidas arendada ja rakendada IT-d enda ettevõtte juhtimisse ja protsessidesse nii, et see tagaks ettevõtte jätkusuutlikkuse ja edukuse.

Henrik Berglund on Rootsi Chalmersi Tehnikülikooli äriinnovatsiooni keskuse ja Oslo Ülikooli ettevõtluskeskuse professor. Nii igapäeva– kui uurimustöös on ta keskendunud idufirmade tegevusele Põhjamaades ja Silicon Valley’s – täpsemalt kliendikesksetele töövahenditele ja meetoditele, millega luua kiirelt ja korratavalt skaleeritavaid ärimudeleid.

Johan Sköld on Põhjamaade IT-konsultatsiooniettevõtte Knowit AB asepresident ja elukutseline ettevõtja, olles asutanud rohkem kui 16 ettevõtet ning pannud lisaks aluse üle 20-le tütarettevõttele. Ta on kirjutanud ka raamatu müügist konsultatsioonisektoris ning on hinnatud lektoriks Chalmersi Tehnikaülikoolis ja Stockholmi majanduskoolis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755