Autor: Merlin Mägi • 12. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Iduettevõte Upsteem.com kaasas ingelinvestori

Upsteem.com kaasas oma investorite ringi strateegilise ingli ja Eesti äriingleid ühendava võrgustiku ESTBAN liikme Agu Vahuri.

Agu toob ettevõttesse oma strateegilised teadmised ning kontaktid ja hakkab osalema ka ettevõtte nõuandjate kogus. Agu kommenteeris oma investeeringut öeldes: „Näen tugevat meeskonda, kellel on veenev ajalugu. Vajadused, mida ettevõte teenused rahuldavad, on võtmeküsimuseks organisatsioonide edule. Erinevalt värbamisest on talendijuhtimine ja inimeste arendamine midagi, millega kogu ettevõte peab tegelema igapäevaselt. See mõjutab kõiki töötajaid organisatsioonis ja terviku edu. Sellelt pinnalt on Upsteem.com-i lahendus väga lootustandev.“

"Agu tuli valdkonna-inglina pardale enne teisi investoreid, kellega loodame lähikuudel lõpetada investeerimisringi suuruses kuni 600 000 eurot," selgitas Upsteem.com OÜ juhatuse liige Karl Laas.

Laasi kinnitusel on ettevõte tugeval alusel. „Viimase nelja aasta jooksul oleme asutajate ja inglite toel arendanud välja enamuse oma põhifunktsioone, suurendades samal ajal käivet pea 2,5 korda aastas. 2015. aastaks on meil kaks peamist eesmärki: saada peamiselt Ühendkuningriigist esimesed 100 välisturgude klienti ning leida vähemalt 5 rahvusvahelist edasimüüjat. Tuleb ka täiendusi teenusele,“ selgitas Laas.

Valdkondliku investori kaasamisega kindlustab ettevõte enesele hea strateegilise positsiooni talendijuhtimise valdkonnas kogu Balti regioonis. Ühtlasi on see ettevalmistus viimase ingelinvesteeringute ringi teostamisele Eestis.

Agu Vahur on Eesti äriingleid ühendava võrgustiku ESTBAN liige ning CV-Online tegevjuht, omades samal ajal osalusi üle baltikumi mitmetes teistes HR valdkonna ettevõtetes.

Upsteem.com on talendijuhtimislahendus, mis on suunatud ettevõtetele, kellel on keskmiselt 60-800 töötajat.

Upsteem.com-il on rohkem kui 30 klienti, kelle seas tuntumad on TransferWise, Maanteeamet, Trev-2, Statoil, Ensto, Ragn-Sells ja teised. Ettevõte on asunud tegutsema laienemise suunas Baltikumis ning on sisenemas Suurbritannia turule.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755