27. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galerii: TransferWise marssis alasti New Yorki tänavatel

Eestlaste asutatud idufirma TransferWise tähistas laienemist USA turule pankadevastase aktsiooniga New Yorki finantspiirkonna tänavatel.

Kakssada TransferWise’i protestijat trotsisid New Yorki külmarekordeid löövat ilma, marssides alasti Wall Streetil ja protestides sellega pankade ülemääraste teenustasude vastu. meelt Londoni finantspiirkonnas, puhudes õhumulle, lennutades vanniparte ja sõites ratastel vannides, kutsudes nii üles pankadele korralikku puhastust tegema.

“Tahtsime ameeriklastele näidata, et meil on tõsine kavatsus raputada pangandussüsteemi, mis ei paku sageli ei läbipaistvaid ega õiglaselt tasustatud teenuseid, ja et oleme valmis ka riided seljast viskama, kui see aitab inimeste tähelepanu tõmmata,” selgitas TransferWise`i kaas-asutaja Taavet Hinrikus.TransferWise on ka varem ebatraditsiooniliste kampaaniatega silma paistnud. Vaid mõni nädal tagasi avaldasid hommikumantlites protestijad

Autor: Merlin Mägi, ITuudised.ee toimetaja

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755