Pillesaar: majandusotsuseid peaksid tegema majandusinimesed, mitte kirjanikud ja kunstnikud

IT ettevõtte Helmes juht Jaan Pillesaar ütleb, et kogu lugupidamise juures kunsti ja kirjanduse vastu peaksid majandusotsuseid tegema majandusinimesed, mitte kunstnikud ja kirjanikud, kirjutab Ärileht.

"Samuti peaks oluliselt suurema võimu andma kohalikele kogukondadele, sest nemad teavad kindlasti kõige paremini, mis nende külas või vallas on kõige kiiremat lahendamist vajavad probleemid," on Pillesaar veendunud.

"Ma ei usu väga tsentraliseeritud juhtimisse. Kui ma kasvõi enda juhitavat firmat vaatan, siis neid otsuseid, mida mina pean isiklikult tegema, jääb aina vähemaks. Alati on hea, kui väikeste osakondade või töörühmade tasemel tehakse asju ja langetatakse otsuseid," rääkis Pillesaar.

Osale arutelus

  • Merlin Mägi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

ADM Interactive otsib PHP VANEMARENDAJAT

M-Partner HR OÜ

22. detsember 2017

Itella Estonia otsib ÄRIPROTSESSIDE ARENDUSJUHTI

Itella Estonia OÜ

17. detsember 2017

Arvamused

Teabevara