Tele2 hakkab nutiseadmeid kindlustama

Tele2 hakkab koostöös If Kindlustusega esimese mobiilioperaatorina Eestis pakkuma seadmekindlustust, mis kehtib telefoni ja tahvelarvuti varguse või katkiminemise korral kogu maailmas.

Tele2 Eesti tootedirektori Katrin Aroni sõnul ostavad inimesed järjest enam kalleid nutitelefone, mille varastamise või purunemise puhul võib kahju ulatuda keskmise kuupalgani. “Eestis veebruaris läbiviidud uuringu kohaselt on 40 protsenti inimestest pidanud telefoni viimase kahe aasta jooksul välja vahetama, kuna see on varastatud või katki läinud,” ütles Aron.

Katrin Aroni sõnul on seadmekindlustuse teenus olemas nii Lätis, Leedus kui ka Rootsis, kus operaatori juures kindlustatakse keskmiselt 80 protsenti kõigist uutest telefonidest ja tahvelarvutitest.

If Kindlustuse müügidirektori Artur Prauni sõnul on remondifirmade statistika kohaselt 70 protsenti garantii alla mitteminevatest remonttöödest seotud mehhaaniliste vigastustega ning neist omakorda 70 protsenti on ekraani vigastused. "Mujal maailmas on selline kindlustuslahendus juba üsna levinud, kuid Eestis on taoline lahendus mobiilsideoperaatori ning kindlustusseltsi koostööna esmakordne. Kindlustuskaitse all on seadme kukkumine, purunemine, veekahjud ning ka vargus,“ lisas Praun.

Osale arutelus

  • Merlin Mägi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara