Autor: Merlin Mägi • 16. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uber tuleb esimest korda Eestisse

Mais Tallinnas toimuval Mobile Summit Estonial avab esimest korda kaarte ka Uberi esindaja, kes kommenteerib kuuldusi taksoteenuse Eestisse laienemisest.

Tallinnasse tuleb Uberi rahvusvaheline lansseerija Lokman Kuris, et heita valgust kuuldustele Uberi laienemisest Eestis ning rääkida lähemalt erinevatest väljakutsetest ja strateegiatest uutele turgudele sisenemisest.

Lokman Kuris on Uberi rahvusvaheline lansseerija, kelle hetke fookuseks on Kesk- ja Ida Euroopa laienemine. Lokman tegutseb uutes sihtriikides kui ajutine tegevjuht, kelle ülesandeks on Uberi esmane sisenemine ning sisse saamine uuele turule. Tema rollid igal sihtturul ulatuvad operatsioonide tööle lükkamisest, värbamise, turunduse, poliitika ja avalike suheteni välja. Lokman on aidanud Uberil teiste seas edukalt siseneda Türgi turule.

Rohkem kui 250-s linnas ning 55-s riigis üle maailma, muudab Uber viisi kuidas inimesed liiguvad. Ühendades mugavalt sõitjad ja reisijad on Uber välja kasvanud väikesest USA startupist üheks kõige räägitumaks ettevõtteks maailmas.

Alates selle aasta veebruarist on Eestis levinud kuuldused, et Uber siseneb Eesti turule, pakkudes konkurentsi Taxifyle.

Uberi esindaja Lokman Kuris räägib Uberi strateegiatest ja väljakutsetest 5. mail Mobile Summit Estonia. Täpsemat infot vaata siit.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755