Autor: Merlin Mägi • 17. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT Kolledž avab küberturbe tehnoloogiate õppekava

Eesti Infotehnoloogia Kolledž avab 2015. aasta sügisel uue ingliskeelse õppekava Cyber Security Engineering (Küberturbe tehnoloogiad).

„Uus õppekava ühendab DevOps mõtteviisi küberturvalisuse teemadega pakkudes väljakutseid ka nendele inimestele, kellel IKT-alane töökogemus on juba olemas,“ ütles IT Kolledži õppejõud ja Cyber Security Engineering õppekava juht Margus Ernits. „Praktiliste oskustega küberturbe spetsialist orienteerub nii süsteemide arendamise kui ka administreerimise vallas ja uus õppekava loob selleks eeldused,“ lisas Margus Ernits.

Uue õppekava Cyber Security Engineering eesmärk on pakkuda laiapõhjalist küberturvalisuse alast kõrgharidust, sidudes valdkonnapõhiselt tervikuks tarkvaraarenduse ja infosüsteemide administreerimise. Õppekava lõpetanud on võimelised iseseisvalt disainima, arendama, rakendama ja haldama turvanõudeid järgivaid IT süsteeme.

„Kübermaailm muutub aina tähtsamaks osaks meie elus, kuid seni puudus Eestis rakenduskõrgharidus- ja bakalaureuseõppe tasandil analoogne õppekava,“ rääkis IT Kolledži rektor Tiit Roosmaa. „Oleme IT Kolledžis loonud sõbraliku, kaasaegse ja innovaatilise õppekeskkonna ning ootame uuele ingliskeelsele õppekavale õppima ka huvilisi väljaspool Eestit.

Täpsem infot õppekava ja sisseastumistingimuste kohta saate lugeda siit.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž on 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mida haldab Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus (HITSA). Kokku õpib IT Kolledži päevases, õhtuses ja kaugõppes üle 840 õppuri. IT Kolledžist on suundunud Eesti IT tööjõuturule 728 IT spetsialisti.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755