18. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LHV toob tarkvaraarendusüksuse Tartusse

LHV suurendab IT arendusmeeskonda ja sellega seoses avab laiendatud Tartu kontoris tarkvaraarendusüksuse.

Otsus uued tarkvaraarenduse töökohad Tartusse paigutada on tingitud soovist pakkuda Tartu IT-spetsialistidele võimalus panustada kodumaise panga arengusse, teisalt pakkuda töötajatele paindlikkust töö asukoha valikul. Täna töötab LHV IT arendusmeeskonnas rohkem kui 30 inseneri ja suund on laienemisel. Nii Tartusse kui ka Tallinna otsib LHV tarkvaraarendajaid, kvaliteedispetsialiste, IT-analüütikuid ning teadus- ja arendusinsenere.

LHV Group on kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab üle 220 inimese.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755