Autor: Merlin Mägi • 24. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HTC sai uue juhi

HTC uue tegevjuhina nimetati möödunud nädalal ametisse HTC kaasasutaja ja juhatuse esimees Cher Wang. Senine tegevjuht Peter Chou hakkab juhtima HTC tulevikutoodete arendusosakonda.

“Nutitelefonidest on valdkonna tormilise arengu järel saanud inimeste mobiilse elu juhtpult. HTC oli üks nutitelefonitööstuse rajajaid, nüüd kasutame oma kogemust uue mobiilsete toodete ja teenuste põlvkonna loomisel,” kommenteeris Wang.

“Olen hingelt ettevõtja ja näen rohkelt uusi võimalusi, mis mulle põnevust pakuvad, mistõttu asun uude ametisse suure austusega seni tehtu vastu ja siira sooviga kujundada HTC tulevikku,” sõnas ta.

Cher Wang on naisjuht, kellel on märkimisväärselt pikaajaline kogemus elektroonikatööstuses. 1997. aastal oli ta üks HTC asutajatest ning tegeles seni peamiselt äriarendusega. CNBC valis Wangi 25 inimese sekka, kellel on viimase 25 aasta jooksul olnud tähendusrikas roll ärinduse ja rahanduse valdkonnas. Lisaks kuulutas Forbes ta 2011. aastal mõjukaimaks naiseks tehnoloogiamaailmas.

HTC on 1997. aastal asutatud  mobiilitootja, kes on seadnud eesmärgiks luua inimesekeskseid ja innovaatilisi kogemusi tarbijatele üle maailma. HTC tooteportfelli kuuluvad nutitelefonid ja tahvelarvutid.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755