30. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestis loodud pokkeritarkvara võitis innovatsiooni auhinna

Euroopa suurimate kihlveokontorite hulka kuuluv Unibet pälvis mainekal Euroopa pokkeriauhindade galal aasta innovatsiooni auhinna, mille tagas uuenduslik pokkeritarkvara, mis loodi Eestis.

Ajendi uue tarkvaralahenduse väljatöötamiseks andis soov teistest pokkeritubadest eristuda ning tegutseda iseseisvalt. Töö teostas Eestis baseeruv Relax Gaming Ltd., millesse Unibet investeeris 1,25 miljonit eurot.

Eeskätt harrastusmängijatele suunatud Unibeti pokkeritarkvara eristus konkurentidest erinevate missioonide ja saavutuste, 3D-taustade, kaasaegse ooteruumi ning suure avataride valikuga. Esimese aasta jooksul uuendati Unibeti pokkeritarkvara koguni 13 korral ning lisati mitmeid unikaalseid mänguvõimalusi. 

Unibeti pokkeriosakonna juhi Andrew Westi sõnul osutus möödunud aasta Unibeti pokkeritoale isegi loodetust edukamaks. „Me jätkame uuendusi ka alanud aastal, kuid innovatsioon on kõigest algus. Peamiseks eesmärgiks on pikaajaline kasvamine ning me teeme selle nimel tõsist tööd,“ märkis West.

Global Poker Index juhi ning auhinnagala organisaatori Alex Dreyfusi kinnitusel vääris Unibet esiletõstmist suuresti ka põhjusel, et oma pokkeritarkvara otsustati luua ajal, mil üldine turutrend soosis pigem liitumist olemasolevate võrgustikega. „See oli riskantne ettevõtmine, mis osutus edukaks,“ kiitis Dreyfus. 

Sarnase tunnustuse pälvis Unibet ka üheksa kuud tagasi, mil võideti ajakirja eGaming Review poolt väljaantav iga-aastane pokkeriinnovatsiooni auhind.

Unibet on 1997. aastal asutatud ning Stockholmi börsil noteeritud ettevõte, kelle poolt pakutavate teenuste valikusse kuuluvad lisaks spordiennustusele ka online-kasiino ning pokker. Veebruaris toimunud mainekal International Gaming Award (IGA) auhinnagalal pälvis Unibet juba teist aastat järjest parima spordiennustuse operaatori auhinna.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755