Autor: Marge Ugezene • 31. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TransferWise avab USAs kaks kontorit

Eestlaste idufirma TransferWise kinnitas kanda Florida osariigis Tampas. Õhus on ka plaanid laienemiseks Saksamaale.

Praegu käivad kontorite avamiseks ettevalmistused nii New Yorgis kui Tampas. “Maalrid värvivad seinu ja meie otsime aktiivselt uusi ja toredaid meeskonnaliikmeid,”  kirjeldas TransferWise'i klienditeeninduse juht Jorma Laiapea, lisades et esimesed USA TransferWise'rid alustavad tööd aprillis.

Kui palju inimesi tööle hakkab, Laiapea ei täpsustanud. “USA meeskonna suurus sõltub otseselt sellest, kuidas sealne turg kasvab ning vastavalt sellele suureneb ka meie meeskond. Alustame väikselt, aga oleme valmis vajadusel kiirelt kasvama. Esialgu on meeskond kindlasti väiksem kui meie tänastes kontorites.”

Pikemalt saate lugeda Äripäeva veebist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755