Autor: Merlin Mägi • 6. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kandideeri Eesti Mobiiliauhindadele 2015

Eesti Mobiiliauhinnad 2015 on Mobile Summit Estonia raames toimuv Eesti parimate mobiilirakenduste konkurss, kuhu on oodatud kõik Eesti ettevõtete ja eraisikute loodud või otseselt Eestiga seotud mobiilirakendused. Taotluste esitamist tähtaeg on 12. aprill.

Konkursi eesmärk on tutvustada uuenduslikke ja kasulikke mobiilirakendusi ning tunnustada nende loojaid. Konkursil osalemine on hea võimalus oma mobiilirakenduse tutvustamiseks laiemale publikule (sh rahvusvaheliselt) ning tunnustuse kaudu tõsta teenuse usaldusväärsust kasutajate silmis.

Parimad mobiilirakendused pannakse Mobile Summit Estonia Ekspo raames üles Mektorys olevatesse mobiiliseadmetesse, et üritusel osalejad saaksid kerge vaevaga ülevaate hetke Eesti mobiilimaastikust. Konkursi võitjatele on hinnalised auhinnad välja pannud Trinidad Consulting, ITuudised ja AdCash.

Konkursile taotluste esitamist tähtaeg on 12. aprill. .

Rohkem infot konkursi kodulehel

Mobile Summit Estonia on 5. mail toimuv mobiilse äri ja turunduse konverents koos mobiilirakenduste ekspo ja Eesti Mobiiliauhindade jagamisega. Selleaastasteks teemadeks on mobiiliga seotud peamiselt mitte-tehnilised, st ärilised valdkonnad nagu müük, turundus, strateegia, laienemine ja palju muud. Ehk kuidas kasvada mobiiliga suureks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755