Autor: Merlin Mägi • 8. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ByteLife tutvustab Räniorus uut koodihaldusplatvormi

Eesti IT infrastruktuuriga tegelev ettevõte ByteLife esitleb maailma suurimal virtualiseerimiskogukonna konverentsil Silicon Valley’s ainulaadset koodihaldusplatvormi FlowGrab.

„IT automatiseerimine on kasvav trend üle maailma – aeganõudvaid ning igavaid tööülesandeid automatiseerides jääb IT meeskonnal rohkem aega arendustööle keskendumiseks,“ ütles ByteLife’i innovatisooni müügi- ja turundusjuht Janek Gridin.

Eestis loodud FlowGrab on täielikult ühilduv maailma kõige populaarsema virtualiseerimistarkvaraga VMware. VMware vRealize Orchestrator automatiseerimislahenduse koodihaldusplatvorm FlowGrab on ainulaadne selle poolest, et kui varem toimus kogu automatiseerimise protsess üsna kaootiliselt ning puudus efektiivne koostöö kõikjal maailmas töötavate IT automatiseerimise spetsialistide vahel, siis nüüd on võimalik kogu infot FlowGrab keskkonnas lihtsalt jagada ning olemasolevaid lahendusi oma meeskonnaga täiustada.

Gridin sõnul on vajadus uue lahenduse järele väga suur – FlowGrab tuli turule 2014. aasta augustis ja tänaseks on teenuse kasutajaid juba üle 400. ByteLife’i hinnangul võiks teenuse kasutajate arv järgmise aasta jooksul tõusta 2000ni. Eesti kasutajad võidavad sellest, et leiavad kollektsioonist juba valmis tehtud väikeseid automatiseeritud lahendusi, mis on teiste kogukonna kasutajate poolt üles laetud FlowGrab.com keskkonda.

ByteLife esitleb uut lahendust FlowGrab 14. aprillil Räniorus toimuval suurimal  virtualiseerimiskogukonna konverentsil ja expol VMUG UserCon, mis toetab ettevõtte automatiseerimist, võimaldades standardsete IT arendusprotsesside kasutusele võtmist ka keeruliste IT süsteemidega ettevõtetes.

2005. aastal asutatud ByteLife on IT infrastruktuuri ettevõte, mis on spetsialiseerunud ärikriitiliste infosüsteemide haldamisele ja turvamisele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755