Arengufond aitab 20 Eesti idufirmal müüki käivitada

Tänasest kuni 9. maini osaleb 20 idufirmat programmis, mille eesmärk on tõsta Eestis tegutsevate idufirmade konkurentsivõimet rahvusvahelisel turul, õpetades neile selleks vajalikke müügi- ja turundusoskuseid.

Eesti Arengufondi toel Tallinnas korraldatavasse programmi valiti 20 idufirmat ligi 50 kandidaadi seast. “Usume, et müügioskus on idufirmade arenguteel määrava tähtsusega. Programmiga anname idufirmadele võimaluse professionaalsete koolitajate ja ekspertide abiga müügiplaanid paika seda ning asuda neid realiseerima,” ütles Startup Estonia juht Mari Vavulski.

Tallinnas käivituva pilootprogrammi viib ellu Suurbritannia innovatsioonikeskus VentureScout, mis ühendab endas ettevõtjaid, endisi suurkorporatsioonide juhte, äriingleid ning ettevõtluseksperte. VentureScout’i meeskond on ellu aidanud 28 iduettevõtet, millest 5 on saavutanud märkimisväärset edu. Lisaks nõustab VentureScout innovatsiooni teemadel ka selliseid suurettevõtteid nagu Siemens, Kraft ja MasterCard.

Müügioskuste arendamise programmis osalevad Eestis tegutsevad idufirmad Funderbeam, Sportlyzer, Sorry as a Service, Signwise, Fleep, ResultsOnAir, Lingvist, Actual Reports, SportID, FlexyPress, CoModule, Nutiteq, Guaana, Plumbr, Timbeter, Toitla, Positiom, GoWorkaBit, DeltaBid ja Deekit.

Müügiprogramm käivitub Startup Estonia programmi raames, mida rahastatakse Euroopa Regionaalfondi vahenditest. Startup Estonia eesmärk on pakkuda koostöös Eesti idufirmade ökosüsteemiga Eesti alustavatele ettevõtjatele lihtsasti mõistetavat ja terviklikku arengukeskkonda ning aidata kaasa ambitsioonikate ja maailmale väärtuslike ettevõtete loomisele ning arendamisele.

Programmi kohta täpsemalt saate lugeda siit ning programmi vältel toimuva kohta saab lugeda järgmise kuu aja jooksul Arengufondi blogist.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara