Autor: Merlin Mägi • 13. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ettevõtted osalevad Euroopa tervise-IT messil

Eesti delegatsioon külastab 14.-16. aprillil toimuvat Euroopa tervise-IT tippmessi conhIT Berliinis, kus esitletakse oma innovaatilisi lahendusi saksa ja rahvusvahelistele partneritele.

14.-16. aprillil 2015 toimuvale delegatsioonireisile Berliini sõidavad järgmised eesti ettevõtted: - tarkvaralahendused e-tervises ja patsiendi jälgimisel; - tarkvaraarendus komplekssete andmete kogumiseks, haldamiseks ja analüüsiks, eelkõige biomeditsiini valdkonnas; - Eesti suurim sotsiaalkindlustus- ja meditsiinitarkvara tootja; - kognitiivsete rehabilitatsioonilahenduste arendamine; - tarkvaraarendusettevõte fookusega e-tervise rakendustel; - tervise e-teenuste  tarkvaraarendus; - üle 80 spetsialistist koosnev tervise valdkonna meeskond, mis pakub tipptasemel veebipõhiseid tervishoiu IT-lahendusi.

Ignite

Quretec

MediSoft

Cognuse

Opus Online

Affecto Estonia

Nortal

Eesti ettevõtted soovivad esitleda oma innovaatilisi lahendusi nii saksa kui ka rahvusvahelistele partneritele ning luua uusi ärikontakte. Lisaks osalemisele  conhIT messi ärikongressil ja B2B kohtumistel, kohtub Eesti delegatsioon tervise startup ettevõtetega ning külastab Euroopa suurimat ülikooli kliinikumi Charite’ haiglat Berliinis.

Messikülastuse korraldavad Saksa- Balti Kaubanduskoda ja Tallinna Teaduspark Tehnopol.

Tallinna Teaduspark Tehnopol on teadus- ja ärilinnak, kus tegutseb 200 tehnoloogiaettevõtet. Peamiseks fookuseks on tegevus IKT, tervisetehnoloogia ja rohetehnoloogia valdkondades.

Saksa-Balti Kaubanduskoda Eestis, Lätis, Leedus on üks osa saksa väliskaubanduskodade (AHK) ülemaailmsest võrgustikust. Ainus piirkondlik rahvusvaheline kaubanduskoda on hetkel ca 400 liikmefirmaga.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755