Autor: Merlin Mägi • 15. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype’i ärirakendus on üleilmselt kättesaadav

Ärikasutajatele mõeldud kommunikatsioonirakendus Microsoft Lync nimetati värskenduse järgselt ümber Skype’i ärirakenduseks ja see jookseb uuendusena peale senistele Lync’i klientidele.

“Skype’i ja Lync’i tootearendus on aasta aastalt teineteisele lähemale liikunud, meie Tallinna arendusüksuses tehakse tööd mõlema tootega. Pikaajaliste Skype’i fännide jaoks on see, et kaks tarkvara lõpuks ometi täiel määral ühe katuse alla jõuavad, kindlasti rõõmustav sõnum,” ütles Skype’i Eesti üksuse juht Andrus Järg.

“Skype’i ärirakendus on väga hästi seotud Microsoft Office’i tööriistadega. Otsid näiteks Outlook’is ettevõtte töötajaid, ajastad koosolekud nende kalendrisse ja jagad oma ettekannet konverentsikõnel kuni 250-le osalejale. Uus lahendus võimaldab töö veelgi paremini ära teha nii kontoris kui ka mobiilselt,” märkis Microsoft Office’i tootejuht Baltikumis Andrejs Juscenko.

Helistamise, video lisamise ja kõne lõpetamise jaoks on võetud kasutusele tuttavad Skype’i ikoonid ja aknad. Samas on täiustatud kujul alles kõik Lync’i võimalused, nagu näiteks sisu jagamine ja keskne hallatavus.

Microsoft Lync’i ümbernimetamine Skype’i ärirakenduseks ei mõjuta Skype’i tavakasutajaid. Skype’i ärirakendus on ärikasutajale mõeldud Microsoft Office 365-e osa.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755