Autor: Merlin Mägi • 20. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia endine turundusdirektor tuleb Eestisse

5. mail tuleb Tallinna äri ja turunduskonverentsile Mobile Summit Estonia endine Nokia turundusdirektor ning juhtkonna liige Jarkko Ylikoski, et rääkida inimpsühholoogiast mobiilsete tehnoloogiate taga ning kuidas neid kasutada oma äri heaks.

Töötades enam kui 10 aastat Nokias, aitas Jarkko välja töötada mitmeid Nokia massturule suunatud seadmeid, nende seas ka revolutsioonilised arenevatele turgudele loodud tooted, mis aitasid tänu suurepärasele kasutaja mõistmisele tuua maailma juurde kümneid miljoneid uusi telefonide kasutajaid.

Sidudes psühholoogia äri, turunduse ning tehnoloogiaga jätkab Jarkko ka täna juhtides psühholoogiliste testide agentuuri Hogrefe Psychological Publishing.

Jarkko Ylikoski räägib pikemalt teaduslikust lähenemisest mobiilsete tehnoloogiate turunduses Eesti suurimal mobiilse äri ja turunduskonverentsil Mobile Summit Estonia, mis toimub 5. mail Tallinnas, Mektorys. Ürituse esinejatena astuvad teiste seas üles ka paljuräägitud Uber, Toggl ja Timbeter. Rohkem infot saab siit.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755