5. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Küsi Tele2 Eesti tegevjuhilt

Täna, 5. mail kell 10.00-11.30 vastab lugejate küsimustele Tele2 Eesti tegevjuht Argo Virkebau.

Tele2 Eesti 2015. aasta esimese kvartali käive kasvas mullu sama ajaga võrreldes neli protsenti 18,1 miljoni euroni ning ettevõtte sõnul olid nad ainus Eesti operaator, kes suutis äri esimeses kvartalis kasvatada. 

Lisaks kaotas Tele2 Eesti möödunud aastal numbriliikuvusega 6159 numbrit. "Meedias tähelepanu saav operaatoritevaheline numbriliikuvus näitab ainult seda kui palju üks operaator teise klientide suunas aktiivset müügitööd teeb, kuid palju suurem osa ärist on teenuste müük uutele kliendisegmentidele,” ütles Tele2 Eesti tegevjuht Argo Virkebau.

Esita oma küsimus Äripäeva teemaveebis Bestsales.ee kohe ning uuri teiste seas, kuidas Tele2 Eesti oma kliente hoiab ning mis võtetega plaanib konkurentidega agressiivsele müügitaktitatele vastu hakata.

Autor: bestsales.ee - [email protected]

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755