Autor: Merlin Mägi • 6. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Net Group nimetab oma kontori IT Pealinnaks

Eesti IT-ettevõtte Net Group otsustas nimetada oma uue kontori IT Pealinnaks, mis on visioon sellest, et Tallinnast võiks kunagi saada Euroopa IT Pealinn.

Ettevõtte projektid on juba täna aktiivsed üle maailma: lisaks Eestile, Baltikumis, Euroopas, Põhjamaades ja Lähis-Idas. Igal aastal tehakse ligi 80 000 töötundi piiri taga.

Täna kl 15 avatav uus avara vaatega  kahel korrusel asuv kontor asub Tallinnas uues ärimajas Lelle tn 22 ja on disainitud IT Pealinna struktuuri silmas pidades. Kontori sisekujundajad-arhitektid on jaapanlane Tomomi Hayashi ja eestlanna Mari Põld.

Net Groupi juht Priit Kongo võib tõsimeeli öelda, et Net Groupi kogu tegevus toimub globaalseid trende silmas pidades ning selle narratiivi sissetoomine ka kontori ja kodulehe kaudu inimeste peadesse aitab ambitsioone paremini ellu viia. Tarkvaraarendus on loominguline töö, mis nõuab erinevaid töörežiime, -atmosfääre ja vaateid. Need kõik on nüüdsest Net Groupi linnaruumis olemas: tänavad, sisehoovid, platsid. Kontorist on saanud nii töötajatele kui klientidele inspireeriv keskkond.

Net Group on Eesti tarkvaraarendusettevõte, kus töötab üle 70 tarkvaraspetsialisti. Ettevõtte oodatav käive 2015. aastal on üle 4 miljoni euro, millest pea pool on välisprojektide all. Net Group on tunnustatud kui Eesti parim Microsofti arenduspartner.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755