7. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

minuTV pälvis parima mobiilirakenduse tiitli

EMT ja Elioni minuTV kuulutati konkursi Eesti Mobiiliauhinnad 2015 raames Eesti parimaks mobiilirakenduseks meelelahutuse kategoorias.

Eesti Telekomi televisiooni ja multimeedia grupi juhi Karl Antoni kinnitusel on minuTV-le omistatud järjekordne tiitel märk sellest, et tegu on põneva, innovaatilise ja kasutajasõbraliku lahendusega.

“Veebruaris testis tehnoloogiaajakiri Digi nutiseadmetes vaadatavaid teleteenuseid ning minuTV tunnistati testivõitjaks. Tänane auhind kinnitab veelkord, et oleme toonud turule lahenduse, mis on ühtemoodi põnev ja kasulik nii asjatundjatele kui tavakasutajatele,” märkis Anton.

Eesti Mobiiliauhinnad 2015 on mobiilse äri- ja strateegiakonverentsi Mobile Summit Estonia 2015 raames toimuv Eesti parimate mobiilirakenduste konkurss, kus saavad osaleda kõik Eesti ettevõtete ja eraisikute loodud mobiilirakendused, samuti teiste rakendused, kui need on otseselt seotud Eestiga. Konkursi eesmärk on tutvustada uuenduslikke ja kasulikke mobiilirakendusi ning tunnustada nende loojaid.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755