Toimub Eesti esimene juurdepääsetavuse konverents GAAD 2015

15. mail toimub Eesti esimene juurdepääsetavuse konverents GAAD 2015, mille eesmärgiks on juhtida tähelepanu e-teenuste juurdepääsetavusega seotud küsimusele.

Ürituse korraldajate sõnul ei mõelda e-teenuste loomisel alati vaegnägijatele, mis tähendab, et kohalikud e-teenused on küll head, kuid mitte alati juurdepääsetavad. Konverentsil räägitakse, kuidas selline olukord on tekkinud ja milline on seis täna. Lisaks räägitakse ka erinevatest disainikontseptsioonidest ja tulevikusuundadest.

Konverentsile on oodatud IT ja tervisevaldkonna esindajad, disainerid, arendajad ja kõik teised, kes on huvitatud paremate e-teenuste ja veebilahenduste loomisest. Poolepäevane üritus on osa laiemast ICT Week’i programmist ning seda korraldavad Tallinna Ülikool, Trinidad Consulting ja EstCHI. Vaata ka www.ictweek.eu.

Üritusel esinevad interaktsioonidisainer Hegle Sarapuu, graafiline disainer Daniel Kotsjuba, Eesti Nägemispuuetega Inimeste Fondi eestvedaja Erik Loide, juurdepääsetavuse ekspert Mihkel Uukivi ja Sotsiaalministeeriumi e-teenuste arengu ja innovatsiooni asekantsler Ain Aaviksoo. 

15. mail toimuv konverents on osalejatele tasuta, kuid registreerumine on kohustuslik. Konverents on inglise keeles.

Konverentsi programmiga saab tutvuda siin.

Osale arutelus

  • Merlin Mägi

Toetajad

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tallinna Linnakantselei otsib INFOSÜSTEEMIDE ANALÜÜTIKUT

Tallinna Linnakantselei

01. november 2017

Tallink is looking for a SENIOR DEVELOPER

Tallink Grupp AS

31. oktoober 2017

Derivco is looking for a SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

22. oktoober 2017

Arvamused

Teabevara