Latitude59 tõi kokku üle tuhande tehnoloogiahuvilise

Juba kaheksandat aastat järjest toimuv tehnoloogiakonverents Latitude59 tõi kohale üle 1000 osaleja ja 40 välisesineja. Konverentsilt loodeti leida investoreid, kontakte ja ammutada kogemusi rahvusvaheliselt tuntud esinejatelt.

Konverentsi esimesel päeval rääkis TransferWise'i kaasasutaja Kristo Käärmann konverentsil finantsrevolutsioonist. „Vana meetod raha ülekannetaks pankade kaudu ei tööta enam hästi. Meie oleme kümme korda odavam ja neli korda kiirem kui pank,“ selgitas Käärmänn Transferwise’i edu saladust. Tema sõnul tõestas TransferWise maailmale, et uus meetod töötab.

Küsimusele, millal Bitcoin TransferWise’i tuleb, vastas Käärmann, et Bitcoin on võrreldes riikide valuutadega veel väga väike, mistõttu ei ole TransferWise’il plaanis lähiajal Bitcoine kasutusele võtta.

Majandusministeeriumi asekantsler Taavi Kotka andis konverentsil üle Eesti e-residentsuse kolmele välismaa investorile. Eesti digi-ID said endale Mangrove Capital Partners’i investor ning kunagine Skype'i juhtivtöötaja Michael Jackson, kes juhtis ka Skype'i müüki eBayle. Jackson resideerub hetkel Luxemburgis ning lubas e-residendi kaarti vastu võttes avada õige pea Eestis pangakonto ja hiljem siin ka ettevõtte asutada. Lisaks said digitaalse identiteedi Paul Bragiel, mängufirmade ärikiirendi Gamefounders kaasasutaja, ning Fadi Bishara, Blackbox VC juht, kes teeb hetkel koostööd Eesti äriinglite võrgutikuga EstBAN.

Osale arutelus

  • Merlin Mägi

Toetajad

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tallinna Linnakantselei otsib INFOSÜSTEEMIDE ANALÜÜTIKUT

Tallinna Linnakantselei

01. november 2017

Tallink is looking for a SENIOR DEVELOPER

Tallink Grupp AS

31. oktoober 2017

Derivco is looking for a SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

22. oktoober 2017

Arvamused

Teabevara