15. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordic Testing Days tuleb taas

3.-5. juunil toimub Eestis juba neljandat korda Põhja-Euroopa üks suuremaid tarkvaraarendusele ja testimisele keskenduv konverents Nordic Testing Days, mille seekordne teema on “Agents of Change”.

Konverents keskendub sellele, kuidas olla muudatuste elluviija testija rollis, kuidas asju ära teha meeskonnas või hoopis ennast edasi arendada.

Konverentsi peakorraldaja Grete Näpitsa sõnul tuleb neljandat korda toimuv Nordic Testing Days senistest suurim nii programmi kui osalejate arvu poolest. Konverents on saanud välismaal senisest veel rohkem tähelepanu, mis tähendab, et osalejate ring muutub üha rahvusvahelisemaks. Võrreldes varasemate konverentsidega on sel aastal rohkem töötubasid ning ettekandeid esinejatelt Uus-Meremaalt Kanadani. Samuti on kohal tarkvaratestimisega seotud inimesed suurtest ja väikestest Eesti ettevõtetest.

Konverentsi peaesinejateks Eestist on Mart Noorma, kes räägib testimisest kosmoses, ning Tiina Seeman, kes avab personaalsete kannapöörete tegemise tagamaid tarkvaravaldkonnas.

Konverentsil jagavad oma kogemusi teiste seas ka Rob Lambert (arendusjuht NewVoiceMedias ning mitmete publikatsioonide autor) ja Rob Sabourin (pikaajalise kogemusega tarkvarakonsultant Kanadast).

Lisainfot saab siit.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755