Nortal kasutas kavalust vales kohas

Maanteeameti peadirektor Aivo Adamson ütles, et ameti IT-hankel on Nortal kavalust vales kohas kasutatud ning ka äriettevõtted peaksid õppima eetilist riigimehelikkust.

„Kavalust on praegu ilmselgelt vales kohas kasutatud, see ei aita kuidagi kvaliteedile kaasa. Ka äriettevõtted peaksid õppima eetilist riigimehelikkust. See on vale koht, kus demonstreerida oma intellektuaalset keskmise hinna arvutamise oskust. Maanteeamet kaalub hetkel oma samme, mida ette võtta,“ sõnas Adamson lühikeses kommentaaris.

Äripäev kirjutas täna, et suur ja tuntud Eesti tarkvaraarendaja Nortal võib maanteeameti 6,3 miljoni ­eurose IT-hanke võita konkurentidest kõrgema hinnaga, sest trikitas ameti heas usus tehtud hanketingimused enda kasuks.

Osale arutelus

  • Koit Brinkmann

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara