Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 28. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlaste e-põllu idu sai 1,1 miljonit eurot

Eestlaste loodud VitalFields teatas värskest investeeringust, millesse panustasid senised investorid, teiste seas ka SmartCap ja üks Silicon Valley riskikapitalist, kelle nime ei mainita.

VitalFieldsi juhatuse esimees Martin Rand ütles, et hiljuti käivitasid nad mobiilirakenduse põllutöölistele, et teha lõpp paberimajandusele põllu majanduses.

Raha läheb turundusse

“Uut kapitali kasutame tootearenduseks ning VitalFieldsi turunduse tõhustamiseks Saksamaal, mis on meie prioriteetne turg Ukraina ja Poola kõrval,” ütles Rand.

VitalFieldsi mobiilirakendus on täiendus veebirakendusele, mis on põllumajanduse juhtimise vahend. See aitab planeerida ja juhtida. Uue äpiga saavad juhid saata tööülesandeid põllutöölistele ning kui need on täidetud, kajastuvad tööd põlluraamatus

ja kõigis aruannetes. Äppi saab kasutada ka põldude ajaloo ülevaatuse, navigeerimiseja põldude ülevaatuse eesmärgil. VitalFieldsi äpp töötab ka internetiühenduseta.Turul tugev haare

VitalFields arendati välja Eestis, kuid sellel on palju kliente Poolas, Ukrainas ja Saksamaal. VitalFieldsi teenuseid kasutavad sajad põllumehed ning ettevõtte aitab hallata üle 200 000 hektari põllumaad. Varajase faasi investorite seas oli ka üks Skype’i asutaja TMT Investments. Uue emissiooni täpsemad üksikasjad avaldamisele ei kuulu.

Autor: Äripäev .

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755