Eestis arendati uudne VPN lahendus

IT infrastruktuuri ettevõte ByteLife on välja töötanud uudse pideva turvalise ühenduse (VPN) lahenduse ettevõtetele. NetRelink lubab olla ettevõtte sisevõrgus igal ajal ja kõikjal, kus on internetiühendus.

Sertifitseeritud lahendus on mõeldud populaarsele Cisco AnyConnect VPN ühenduse kasutajatele. NetRelink tagab pideva turvalise ühenduse asutuse võrguga, olles samas arvutikasutaja jaoks nähtamatu ja märkamatu. Ühenduse loomine toimub automaatselt ja ei nõua erinevalt tavapärasest VPN (Virtual Private Network)  ühendusest pidevat ühenduse taasloomist ja paroolide sisestamist. Kui NetRelink on kord juba arvutisse paigaldatud, toimib see taustal iseseisvalt edasi, nõudmata arvutikasutajapoolset tähelepanu või sisselogimist.

“NetRelinkiga oleme muutnud sisevõrkude kasutamise oluliselt mugavamaks ja ettevõtetele turvalisemaks," ütles ByteLife`i tegevjuht Janek Gridin. "Kui seni pidid Cisco AnyConnect VPN ühenduse kasutajad arvuti käivitades iga kord uuesti sisevõrku sisse logima, siis NetRelink tagab järjepideva ühenduse. Ettevõtetele annab see kontrolli firma arvutite üle igal ajal ja igas kohas, kartmata sealjuures, et töötaja unustab õigel ajal luua turvalisust tagava VPN ühenduse.”

ByteLife esitleb uut rakendust 7.-11. juunil San Diegos ülemaailmsel IT konverentsil Cisco Live.

2005. aastal asutatud ByteLife on Eesti kapitalil põhinev IT infrastruktuuri ettevõte, mis on spetsialiseerunud ärikriitiliste infosüsteemide haldamisele ja turvamisele. ByteLife'i kliendid on juhtivad pangandus- ja sideettevõtted Põhja- ja Baltimaades.

Osale arutelus

  • Merlin Mägi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Derivco is looking for a RELEASE ENGINEER

Derivco Estonia OÜ

30. november 2017

Derivco is looking for a TECHNICAL WRITER

Derivco Estonia OÜ

15. detsember 2017

Arvamused

Teabevara