Autor: Merlin Mägi • 2. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ITL-i presidendina jätkab Anneli Heinsoo

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu (ITL) juhatus valis liidu presidendiks Tieto Estonia AS juhatuse liikme Anneli Heinsoo. Asepresidendiks valiti Eesti Telekomi tehnoloogiadivisjoni direktor Tiit Tammiste.

Anneli Heinsoo sõnul on uue valitud juhatuse ülesanne jätkata eelmise juhatuse poolt alustatud tegevust IKT sektori visiooni 2020 elluviimisel.

„Järgnevate aastate eesmärgiks on jätkuvalt IKT sektori osakaalu tõstmine Eesti majanduses. Eesti paistab üha rohkem rahvusvaheliselt silma nutikate toodete ja e-teenuste arendajana, kus IKT abil luuakse uusi ärimudeleid ning tehakse aktiivset koostööd rahvusvaheliste klastritega. Selle eelduseks on IKT sektori spetsialistide arvu järjepidev suurendamine ning IKT kompetentside levik läbi teiste majandussektorite,“ kommenteeris Heinsoo. „Presidendina näen enda ja kogu ITL-i juhatuse rolli IKT sektori visiooni eesmärkide elluviimise eestvedajana.“

ITL valis 21. mail 2015 uue 7-liikmelise juhatuse, mille volitused kestavad kaks aastat. Uue juhatuse tegevuskava kinnitatakse juunis.

ITLi juhatusse kuuluvad Eesti Energia AS äri- ja infotehnoloogia juht Agnes Roos , Eesti Telekom AS tehnoloogiadivisjoni direktor Tiit Tammiste , Baltic Computer Systems AS juhataja Ants Sild, Ericsson Eesti AS juhatuse esimees Seth Lackman, Codeborne OÜ  juhatuse liige Aho Augasmägi, Tieto Estonia AS tegevdirektor Anneli Heinsoo ja Helmes AS avaliku sektori ärijuht Tarmo Kiivit.

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit (ITL) on info- ja kommunikatsioonitehnoloogiaga (IKT) tegelevaid ettevõtteid ja organisatsioone ühendav erialaliit, kus liikmeid on täna 87.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755