Proekspert kolib suveks Pärnusse

Eestimaine disaini- ja tarkvaraarendusettevõte Proekspert pakub sel suvel oma meeskonnale võimalust teha kaugtööd suvepealinnas ning rentis selleks puhuks alates juunist bürooruumid Pärnu kesklinnas.

Proeksperdi eestvedaja Marko Sverdliku sõnul ei ole tarkvaraarenduses töö ja selle tegemise asukoha vahel juba mõnda aega võrdusmärki. “Leidsime, et suvine Pärnu võiks meie inimestele olla hea keskkond, kus tööd teha ja tipptasemel tarkvara luua. Lisaks tööle pakub Pärnu hulgaliselt võimalusi puhata ja usun, et suvine töökeskkonna vahetus ainult soosib uute heade mõtete realiseerumist inseneritöös,” lisas Sverdlik.

Proekspert rendib kontoriruume Pärnu kesklinnas Munga ärimajas. Proeksperdi peakontor asub Tallinnas Sõpruse puiesteel Eesti esimeses rohelise mõtteviisiga büroohoones. Lisaks on firmal kontor ka Tartus.

AS Proekspert on Eesti kapitalil põhinev tarkvaraarenduse täislahendusi pakkuv ettevõte, fookusega kasutajakogemusel ja disainil. Ettevõte loob tarkvaralahendusi peamiselt tööstus- ja telekomiettevõtetele Skandinaavias ja Eestis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara