TransferWise vahendab 700 miljonit eurot kuus

Soodsaid rahaülekandeid pakkuva TransferWise’iga tehakse nüüd rahaülekandeid 500 miljoni naela ehk ligi 700 miljoni euro eest kuus, millega on kasutajad kokku säästnud üle 22 miljoni naela (30 mln euro) pankade teenustasudelt, teatas ettevõte.

TransferWise’i kaasasutaja Taavet Hinrikuse sõnul on 500 miljoni naela piiri ületamine ettevõttele oluline teetähis. "See näitab, et inimesed on saanud oluliselt teadlikumaks sellest, kuidas pangad ja teised vahendajad rahvusvaheliste rahaülekannete tegelikke teenustasusid peidavad," ütles Hinrikus.

Ta märkis, et ettevõtte turuosa rahvusvahelistes ülekannetes Suurbritannias on 2%. "Mida enam klientidel traditsioonilisest pangandussektorist kõrini saab ja nad TransferWise’i sarnaseid õiglasemaid alternatiive otsima asuvad, seda enam see osa kasvab," sõnas Hinrikus.

Eestlaste loodud TransferWise pakub võimalust teha ülekandeid erinevate valuutade vahel, maksmata seejuures tohutuid teenustasusid, mida nõuavad traditsioonilised pangad. Aasta alguses kaasas ettevõte rekordilise investeeringu, kui sai välisinvestoritelt 58 miljonit dollarit (ca 51 mln eurot) kapitali.

Osale arutelus

Toetajad

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tallink is looking for a SENIOR DEVELOPER

Tallink Grupp AS

31. oktoober 2017

Tallinna Linnakantselei otsib INFOSÜSTEEMIDE ANALÜÜTIKUT

Tallinna Linnakantselei

01. november 2017

ERPLY otsib SÜSTEEMIADMINISTRAATORIT

Majandustarkvara OÜ

01. november 2017

Arvamused

Teabevara