Apple’i endine juht: see idee muudab mängu

Apple’i endine juht John Scully ütles CNBC-le, et Apple’i muusikateenus pole suurt midagi võrreldes kauaoodatud online-televisiooniga, millest võib saada ettevõtte jaoks suur hitt. See tõstab Scully sõnul tehnoloogiafirma turuväärtuse 1 triljoni dollarini.

Scully, kes juhtis Apple’it aastatel 1983-1993, ütles, et iPhone’ide tootja järgmine „suur asi“ saab olema televisioon. „Apple’ist saab tõeline mängureeglite muutja, kui nad loovad uuesti videote vaatamise ja videoteenuste kogemuse,“ ütles Scully.

„Televisioon on nii küps muutusteks, just nagu muusikatööstus 90ndatel. Mitte kellelegi ei meeldi nende kaabeltelevisioon. Hinnad on röövellikud ning seal on ainult väike konkurents. Apple’i jaoks on ajastus ideaalne,“ ütles Scully.

Apple’il on juba praegu teenus nimega Apple TV, mis võimaldab vaatajatel kasutada rakendusi nagu Netflix ning laadida iTunesist filme alla. Kuid erinevate allikate sõnul plaanib Apple tuua turule sarnase videoteenuse nagu Netflix.

8. juunil esitles Apple muusikateenust, mis hakkab konkureerima selliste nimedega nagu Spotify, Deezer ja Rdio.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara