Euroopa parima idufirma tiitlile kandideerib 3 Eesti startup`i

Täna ohtul valitakse Londonis toimuval auhinnatseremoonial Euroopa parimad idufirmad ja investorid, kelle seas on ka Eesti päritolu idufirmad Transferwise, Pipedrive ja Wire ning parima ingelinvestori tiitlile kandideerib Jaan Tallinn, teatas Startup Estonia.

Transferwise on idufirmade konkursi The Europas nominentide hulgas kokku kolmes kategoorias: parim finantstehnoloogia startup, aasta kiireima kasvuga startup ning Taavet Hinrikus ja Kristo Käärmann kandideerivad ka parimate start-up-asutajate kategoorias. Aasta kiireima kasvuga start-up’i kategoorias konkureerib veel teinegi Eesti ettevote Wire. Pipedrive kandideerib parima B2B suuna start-up’i tiitlile. Jaan Tallinn on aasta parima ingelinvestori kandidaat seoses ettevotetega DeepMind ja Improbable.io.

Tulemused kuulutatakse välja konkursi leheküljel.
Konkursi facebooki lehekülg.

Start-up-maailmas Oscarite kaaluga konkurss The Europas toimub igal aastal ning voitjad selguvad þürii ja valdkonna esindajate hääletuse tulemusena. Üle-eelmisel konkursil tunnistati Transferwise parimaks keskkaalu idufirmade kategoorias ehk vähem kui kolm aastat tegutsenud ettevotete seas.

Osale arutelus

  • Merlin Mägi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO IS LOOKING FOR A SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

TALLINNA LINNAKANTSELEI otsib PEASPETSIALISTI

Tallinna Linnakantselei

25. oktoober 2018

Teabevara