Autor: Merlin Mägi • 16. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pipedrive kolib USA kontori New Yorki

Eile teatas Pipedrive`i tegevjuht Steve Oriola ettevõtte blogis, et kolivad USA kontori Menlo Parkist Kaliforniast New Yorki.

Peamiseks põhjuseks toob Oriola 10 tunnise ajavahe Kalifornia ja Eesti vahel. Et meeskonnad saaks omavahel suhelda, siis peavad Kalifornia kontori töötajad tõusma ebaharilikult varastel hommikutundidel ning Eesti kontori inimesed töötama õhtul hiliste öötundideni. New Yorki ja Eesti ajavahe on 7 tundi.

"Üks tähtsamaid edu võtmetegureid kiire kasvuga ettevõtte jaoks on suhtlemine - mida paremini on töö koordineeritud, seda edukam on firma, sest puudulik suhtlemine tekitab pingeid ja vähendab produktiivsust," kirjutas Oriola. Ta rõhutas, et kaks kontorit tahavad ja peavad olema ühel lainel, sest ainult siis, kui see on iseenesest mõistetav, on neil võimalik vastu võtta uusi väljakutseid

New Yorki kontori avamine on plaanitud augusti kuusse ning hetkel otsitakse uusi inimesi uude New Yorki kontorisse.

Pipedrive on 2010. aastal asutatud ettevõte, mis pakub müügijuhtimistarkvara väikestele ja keskmise suurusega firmadele. Pipedrive’i kahes kontoris Tallinnas ja hetkel veel Menlo Parkis Kalifornias töötab 70 inimest ning ettevõttel on rohkem kui 10 000 maksvat klienti üle maailma.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755