19. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Adcash laienes Barcelonasse

Eesti juurtega rahvusvaheline IT-ettevõte Adcash OÜ avas kontori Barcelonas ning plaanib palgata aasta lõpuks ligi 60 uut töötajat.

„Barcelona kontori avamisega positsioneerime end tugevamalt mobiilitehnoloogiate turul, sest online-reklaamituru peamine kasv toimub nutiseadmete segmendis. Oluline on Hispaanias kohal olla, sest just sinna on koondunud mobiilitehnoloogiate arenduskeskused,“ ütles Adcashi tegevjuht Thomas Padovani.

Adcashi Barcelona harukontoris töötab esialgu kaks inimest, Adcashi peakontoris Tallinnas on tööl 85 inimest, kõigis harukontorites kokku on 125 töötajat. Aasta lõpuks kavatseb Adcash juurde värvata ligi 60 uut töötajat.

„Globaalsel ja äärmiselt tihedal online-reklaami turul konkurentsis püsimiseks peame oma rahvusvahelisse ja võimekasse meeskonda juurde värbama 60 head spetsialisti alates erinevate sihtriikide kliendihalduritest, turundusspetsialistidest, tootejuhtidest programmeerijateni. Kõiki vajalikke töötajaid Eesti tööjõuturult leida on väga keeruline,“ nentis Adcashi tegevjuht Thomas Padovani.

Adcashi peakontor asub Tallinnas, harukontorid Bulgaarias Sofias, Mehhikos Queretaros, Prantsusmaal Pariisis ja nüüdsest ka Hispaanias Barcelonas. Adcash annab Eestis tööd 85 inimesele, kokku töötab Adcashis 125 inimest.

Adcashi vahendusel jõuab klientide reklaam rohkem kui 100 000 veebilehele ja sadade miljonite unikaalsete kasutajateni.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755