Eesti pokkeritarkvara sai järjekordse auhinna

Eestis loodud pokkeritarkvara kasutav Unibet pälvis juba teist aastat järjest ajakirja eGaming Review poolt väljaantava innovatsiooni auhinna. 

Þürii hinnangul vääris erilist kiitust Unibeti tegevus harrastusmängijate soovidele vastava online-pokkeri arendamisel. Esile tõsteti mänguga integreeritud  sotsiaalseid elemente, mille hulka kuuluvad näiteks erinevad saavutused, missioonid ning profiili kohandamine vastavalt kliendi tahtele.

„Meil oli äärmiselt hea meel auhind juba teist aastat järjest vastu võtta,“ tänas Unibeti pokkeriosakonna juht Andrew West. „Usume, et tänapäevases pokkeris on innovatsioon määrava tähtsusega ning loodame võita selle auhinna ka järgmisel aastal,“ kinnitas West.

Eestis baseeruvasse ettevõttesse Relax Gaming Ltd. 1,25 miljonit eurot investeerinud Unibet lahkus eelmise aasta alguses Microgamingu pokkerivõrgustikust põhjusel, et teistest pokkeritubadest eristuda ning iseseisvalt tegutseda.

„Internetipokker on muutunud viimaste aastatega võrdlemisi masinlikuks mänguks, kus on peamiselt arvestatud elukutseliste pokkerimängijate mugavusega,“ tõdes Unibeti Eesti kliendisuhete juht Ergo Maruste. „Nii ei jõua aga laudadesse uued harrastusmängijad, kelleta ei püsi online-pokker elujõulisena. Juba tänasel päeval on proffide kontsentratsioon liiga kõrge,“ väitis Maruste.  

Lisaks eGaming Review poolt pälvitud tunnustusele on Unibet võitnud aasta innovatsiooni auhinna ka mainekal Euroopa pokkeriauhindade galal. Unibeti tarkvara ühildub nii PC kui Mac-iga ning mängida saab kas läbi veebibrauseri või tarkvara alla laadides. Samuti töötab tarkvara iOS ning Android operatsioonisüsteemi kasutavatel tahvelarvutitel.

Unibet on 1997. aastal asutatud ning Stockholmi börsil noteeritud ettevõte, kelle poolt pakutavate teenuste valikusse kuuluvad lisaks spordiennustusele ka online-kasiino ning pokker.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara