26. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soomlastelt uus mobiilimängu hitt

Soome abielupaari loodud mobiilimängu Tiltagon on kahe kuuga maailma erinevatest mobiilirakenduste poodidest alla laaditud üle miljoni korra, vahendab mobiili.fi.

Tiltagoni lõid oma vabast ajast Soomes Kotkas elavad Jyri ja Pia Kilpeläinen. Ülemaailmsele levikule aitas kaasa leping Kanada firmaga Noodle Cake Games.

Mängu mõte on nutiseadet eri suundadesse kallutades edasi liikuda. Ainult N-ö kallutamismehhanismi rakendamine on ka see, mis eristab soomlaste mängu konkurentide omadest.

“Nüüdisaja trend on teha keerulisi ühe puutega mänge. Tiltagoni puhul otsustasime keskenduda kallutamisele, mida kontrollib kiirendusmeeter, ja see on osutunud väga heaks eristavaks faktoriks. Kallutamine ei tee mängu lihtsamaks - vastupidi,” ütles Jyri Kilpeläinen.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755