Tamkivi soovib Telepordiga valitsusi raputada.

Skype'i looja Sten Tamkivi tuli välja uue mobiilirakendusega Teleport, mis aitab inimestel parimat elukohta valida. Päevalehe ajakirjaniku Tanel Saarmanni artiklist selgub, kuidas see idee paneb kõik maailma linnad ja riigid omavahel talentide pärast võitlema.

Päevalehe ajakirjaniku Tanel Saarmanni artiklist selgub, kuidas see idee paneb kõik maailma linnad ja riigid omavahel talentide pärast võitlema.

 “Tänapäeval ei ole elamise ja töötamise asukoht oluline. Kolimise mõiste hägustub. Meie võimaldame inimestel teada saada, kus asub nende jaoks sobivaim koht,” selgitas Tamkivi, kelle rakendus suudab kasutajate poolt sisestatud infokihi põhjal pakkuda talle sobivamate elupaikade pingerea.

Eestist kuulub Telepordi süsteemi Tallinn, mille kohta on infot rohkem kui teiste linnade kohta, aga huvi on juba tundnud ka Soome. “Tahame jõuda punkti, kus kõik maailma riikide valitsused konkureerivad kõigi maailma kodanike pärast,” sõnab Tamikivi kelle Telepordis on juba 110 linna, andmekihte 125 ja nende arv suureneb igal nädalal.

Loe täispikka artiklit siit

Osale arutelus

  • Almondi Esco

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Derivco is looking for a TECHNICAL WRITER

Derivco Estonia OÜ

15. detsember 2017

Itella Estonia otsib ÄRIPROTSESSIDE ARENDUSJUHTI

Itella Estonia OÜ

17. detsember 2017

ADM Interactive otsib PHP VANEMARENDAJAT

M-Partner HR OÜ

22. detsember 2017

Arvamused

Teabevara