Tele2 ja Nokia Networks vallutavad tarkvaramaailma

Tele2 ja Nokia insenerid arendasid välja tehnoloogia, mis võimaldab Tele2-l tekitada täisvõimsusel ühest võrguseadmest ja samal sagedusel korraga nii 3G kui 4G võrgu.

“See on maailmas üks esimesi omalaadseid lahendusi ning näitab teed teistele operaatoritele nii Euroopas kui mujal,” ütles Nokia Networks asepresident Tommi Uitto, kelle sõnul lisatakse Tele2 Eesti jaoks arendatud tarkvara Nokia Networksi rahvusvahelisse tarkvarapaketti üle maailma.

Tele2 Eesti tegevdirektori Argo Virkebau sõnul näitab võrgustatistika, et 3G kasutus väheneb ning 4G kasutus kasvab kiiresti. “Me oleme esimesed Euroopa Liidus, kes hakkavad traditsioonilisel 3G sagedusel edastama paralleelselt ka 4G internetti. 3G ja 4G ühendamine samal sagedusel võimaldab võtta võrgust maksimumi,” ütles Virkebau.

Vaata ürituse pildigaleriid SIIT

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara