Autor: Juhan Lang • 27. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Triobeti emafirma shoppas 50 miljoni eest Gruusias

Online-spordiennustust pakkuva Triobeti Stockholmi börsil noteeritud emafirma Betsson AB ostab Gruusia juhtiva veebipõhiste hasartmängude pakkuja Europe-Bet.

Betssoni omandatavate aktsiate esialgne hind on 50 miljonit USA dollarit ning kui hasartmängude regulatsioon Gruusias ühe aasta jooksul ei muutu, võib ostuhinnale lisanduda veel kuni 35 miljonit dollarit, teatas Betsson. Tehing viiakse lõpuni eeldatavasti juulikuu jooksul ning ostu rahastab Betsson laenuga.

Triobeti teatel on Gruusia reguleeritud hasartmänguturul tegutseva Europe-Bet omandamisega Betssonist saamas ligi 30% turuosaga suuruselt teine kohalik veebipõhiste hasartmängude pakkuja Gruusias.

Tehingu üksikasjad avalikustati koos Betssoni teise kvartali aruandega reedel, 17. juulil.

Betsson Group on Stockholmi börsil noteeritud suurim kaughasartmängude operaator, mille strateegiaks on Triobeti teatel kiire kasv läbi teiste kaughasartmänguettevõtete omandamise. Betsson Group opereerib kokku 23 brändi, millest seitsme areneva turu brändi IT-arendust tehakse Triobeti Tallinna kontoris.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755