3. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify jõudis Prahasse

Taksode broneerimise mobiilirakendus Taxify avas oma teenuse Tsehhi pealinnas Prahas.

Taxify teeb Prahas koostööd kolme kohaliku taksofirmaga, kes alustasid juuli viimasel päeval üle 120 taksoga, teatas ettevõte. Prahas elab üle 2 miljoni inimese ja Taxifyst tellitud taksode eest saab maksta ainult pangakaardi ja mobiilimaksega.

“Taxify on järjest liikunud kesk-Euroopa poole ja Praha on meie jaoks järgmine oluline suurlinn, kus teenuse avasime. Tšehhi ja Eesti on üsna ühesuguse elatustaseme ja taksohindadega riigid. Praha on samas tuntud väga ebausaldusväärsete taksojuhtide poolest, mistõttu usume, et Taxify rakenduse tagasiside süsteem aitab meil kiiresti välja filtreerida vaid parimad taksojuhid ja pakkuda hea hinna ja kvaliteedi suhtega taksosid,” selgitas Taxify juht Markus Villig.

Taxifyga Prahas koostööd tegevad taksofirmad teenindavad paralleelselt nii era- kui ärikliente. Seetõttu oli taksofirmade jaoks oluliseks koostöö alustamise eelduseks Taxify äriklientidele mõeldud võimalused, kus sõidu alguses saab valida “Business” makse ja töötajad ei pea tegelema iga sõidu järel taksotsekide kogumisega. Business klient saab kuu lõpus detailse väljavõtte tehtud taksosõitudest ja mugavalt tasuda ühe koondarve alusel. Äriklientidele mõeldud Taxify sõite saab Praha kõrval kasutada ka Eestis, Lätis ja Leedus.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755