24. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 grupp saab naisjuhi

Tele2 grupp teatas täna, et 1. septembrist hakkab rahvusvahelist kontserni juhtima praegune finantsdirektor Allison Kirkby.

Tele2 grupi nõukogu esimehe Mike Partoni sõnul lahkub telekomiorganisatsiooni senine juht Mats Granryd ettevõttest ja asub uuele ametikohale maailma mobiilioperaatoreid ühendava GSM Associationi tegevdirektorina.

“Tele2 nõukogu strateegilise plaani kohaselt oli Allison Kirkby määratud Granrydi lahkumise korral tema mantlipärijaks. Allison on teinud väga edukat rahvusvahelist karjääri meedia-, jae- ja telekomisektorites ja näidanud, et on väga sobiv Tele2 gruppi juhtima. Ootame Allison Kirkby-lt, et ta jätkab Tele2 tegevusriikides äri kasvatamist. Mats Granryd tegi Tele2-s ära hiiglasliku töö ja ma soovin talle GSMA-s edu,” lisas Mike Parton.

Mats Granrydi sõnul töötas ta viis aastat Tele2 grupi juhina ning organisatsioon on tugevam kui kunagi varem. “Oleme suutnud kasvada kiiremini kui mobiilisektor üldiselt ja tootnud aktsionäridele head kasumlikkust,” ütles Granryd.

Allison Kirkby sõnul on tema peamine eesmärk jätkata telekomisektori arendamise ja väljakutse esitamisega.

Mats Granryd jätkab sujuva üleminekuprotsessi tagamiseks Tele2-s tööd aasta lõpuni.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755